Под наем Стая, Wien, Wien, Австрия, Wien

Под наем - Cod. 9467

  • Типология: Стая
  • Област: 13 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Жена архитектура студент търси съквартиранти за 6-стаен споделяне асоциация в непосредствена близост до метростанция U3 Zieglergasse. Би било идеално да се създаде творческа общност, където всички пътници могат да се възползват от всяка друга. Би трябвало да са за непушачи, с либерално мислене, арт-заинтересованите хора, между 25-32, които са в един и същи начин интересуват от страните, както при някои тихо часа, за да се даде на всички от нас възможност да работят и учат у дома си.
Апартамента се състои от 6 спални много лек, с голяма височина, така че стаите изглежда още по-големи, отколкото те вече са. Mentionable са, както и прекрасната тавани stuccowork и високи дървени прозорци. Има и хол, 2 бани и кухня. Най подчерта, следва да бъде 60 квадратни метра големи, най-добре разположен, тераса, където слънцето е "винаги" блестящ и вятър е спокойна, защото на околните, но далеч, сгради. Това място ви кани в същия ред, за слънчеви бани и за барбекю-вечери. Преместване в от 01.07.09

Цените на хотела на разположение:
Всички наемите включват газ, енергетика, фиксирана застраховане и интернет:
21 m² - 390 € СИ ориентиране
13 м ² - 370 € с 4 m² галерия за легло, NE-ориентиране

PS: Ако искате само за престой във Виена за няколко месеца, а след това също така може да се свържете с нас - ние се интересуваме от срещи с хора от цял свят!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


STUDIO LA TORRE
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB