За продажба Тристаен, Bad Kleinkirchheim, Spittal, Австрия, strada sankt hoswalder

За продажба - Cod. 29787

  • Типология: Тристаен
  • Област: 50 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 2

Bad Kleinkirchheim до две (2) км от кръстовището точно (вместо Жандармерия), което води до Sant Осуалд. Мястото е страхотно, както за мира, и за удобство (ходи за една жизнеспособна път за около 15 минути, за да достигне до Santa Caterina Спа); за тези, които обичат ски, един от най-много ски курорти е около На 250 метра от блока.
Апартаментът се намира на втория етаж в завидна позиция: юг / изток. Той включва голяма тераса, за да се хранят добре слънчеви бани: измерване на м. 5 за м. 1.35. Като цяло жилището е само м. 33 и се състои от входно антре, което води до тоалетната (мивка, пералня всички в мобилната морски шперплат), душ, кърпа притопляне също могат да бъдат използвани в средата сезона, защото те носят електрическа крушка термостат. дискретно хол но сляп с регулаторен вакуум. След това продължи към хола, който включва кухненски бокс толкова висок, хладилник с фризер клетка, керамични котлони (електрически) микровълнова печка и мивка в бяло fragranite с опорната повърхност, малък басейн и един нормален и съдомиялна машина. Ъглов пейки за хранене в шест души, мобилна телевизия с декодер, за да видите RAI, Mediaset и цифрова наземна; комфортен диван, който се извлича. Спалня с двойно легло, съставена таблата и фалшива светлина, където намират настаняване събира 2 + 2 регулируеми халогенни прожектори, всички в полиран и матиран боядисани ела, включително две нощни шкафчета, е шкаф с две врати. Стаята и дневна / трапезария са покрити с дъски от надраскване и избелена лиственица. На пода, там е сляп стая гардероб стая с двойно легло и две големи помещения. В предната част на Condo те настояват паркоместа, притежавани от всеки апартамент редовно подредени и номерирани. Въвеждане на сградата в ляво води до една стая, използвана като ски и зареждане стая. След това, с оглед на стълба с удобни стъпки цялата облицована с добра килим и добър дървен парапет. Цялата сграда се отоплява с мазут (централизирано котел бе заменен през 2010 г.).
Годишните такси за услуги, които обикновено не трябва да надхвърлят €. 900,00 включва ток, топла и студена вода, масло централно отопление такси на строителството, събиране на отпадъци и т.н. и администратор струва. Уникална възможност !!!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB