За продажба Вила, Tirol, Innsbruck, Австрия, altro

За продажба - Cod. 42114

  • Типология: Вила
  • Област: 2000 m²
  • Номер на стая: 15
  • Състояние на сграда: Good

Ето спецификациите в допълнение към това, което вече имате:

- Построен през 2004 г. от ексцентричен, темпераментен художник и скулптор
- 2010 г. разширение на втора къща - двете къщи са свързани в една.
- Родителите ми го купиха за ски бягство, но след това се влюбиха толкова много в него, че оставаха предимно там.

- Парцелът е 2270м2
- 1000м2 жилищна площ
- отопление: газ, готов за геотермална топлина и има пещ на дърва в сутерена.
- Охлаждане чрез реактивиране на геотермална енергия

- 2 гаража, напълно оборудвани с всички необходими инструменти за поддържане на земята

- Голям градински парк с рози, лози и 2 тераси за хранене с гранитни блокове и скулптори, както и произведения на изкуството.
- 3 фонтана: 1 на алеята,
1 вътре във входното антре и 1 в плувното езерце (естествена вода с екосистема, водни лилии, но може да се плува без претоварване с химикали).
- Био зеленчукова и овощна градина, някои от тях скрити. Можете да се откраднете на скрита пейка зад параклиса с книга, докато ядете собствените си плодове направо от храстите около вас.
- Романтичен параклис за молитва или медитация, отделен от къщата.
Външните и вътрешните колони са изцяло позлатени, без ъгли (означава без застояла енергия) - 90 градусови ъгли са само в новата част на къщата.
Стъклените прозорци са устойчиви на счупване за естествена сигурност. Това е 2 пъти по 1 см двойно стъкло, стени от пода до тавана. Стената на прозореца на хола може да бъде изцяло премахната за вашето изживяване на закрито/външно през лятото.

- На горния етаж има 5 големи и малки спални - всяка със собствена баня, изцяло италиански мрамор, кристали Swarovski и 24k злато на кранове, стени и други детайли - вижте снимките. Всички стаи имат балкони с естествен изглед към планината.

- На долния етаж, както е описано в pdf, има салон с камина, трапезария, зала за посрещане. Завършена топла дървена сауна с душ и вана, малка стая за почивка или батут, спа стая, 2 офиса, още един апартамент с джакузи и стая за персонала с баня. 2 тоалетни за гости плюс малки складови помещения. Мраморният под е отопляем, за комфортно усещане през цялата година.
- Въпреки че е изграден и изпълнен с лукс, той се чувства щастлив, топъл, лек и привлекателен - не твърд и студен или тежък и стар.

Спално бельо от висок клас, напълно оборудвана кухня на главния готвач, дебело кристално стъкло и дрехи за вечеря, кърпи и т.н. вече са там. Готово е за нанасяне.

Мазето с високи тавани е напълно оборудвано с всичко необходимо за персонала или семейството, за да се грижи за ежедневието. Стая за ски, нагревател за ръкавици, стая за инструменти, пералня и 7 големи складови помещения, които могат да се използват за винарска изба или пещери за игра на деца.

Това не трябва да се публикува, само за да се каже директно на потенциалните купувачи:
цялата основна къща има циментирано затворено тайно мазе, което може лесно да се отвори и използва, ако е необходимо.

Резиденцията е перфектна за приключения, бързо преместване в идилична земя, лятна и зимна резиденция или творческо уединение, сватби в тесен частен кръг или романтично тайно бижу или подарък за свекърва, толкова много причини да го харесате.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Buy&Go Real estate
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB